english language
Udruženje Gastroenterologa Crne Gore
Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore Udruženje Gastroenterohepatologa Crne Gore
World Digestive Health Day
World Digestive Health Day je kao i svake godine i ove proslavljen 29.05. Tema je uvjek aktuelna, a za ovu godinu je „GUT microbes-importance in health and disease“. Širom svjeta u više od 100 članica-udruženja WGO se organizuju kampanje, skupovi koji promovišu aktuelnu temu, seminari, kursevi i press konferencije.

Gastroenterolozi su ti koji prenose nova znanja i dostignuća u praksu. Pridružujući se kampanji Udruženje gastroenterohepatologa Crne Gore koje je punopravni Član WGO, je planiralo dešavanje posvećeno GUT MIKROBIMA koji funkcionišu kao organ unutar gastrointestinalnog trakta.

U saradnji sa farmaceutskom kućom Pharma Swiss skup će biti organizovan dana 26.09.2014. godine, u hotelu Podgorica u 13:30h. Tema skupa je „Crijevni mikroorganizmi – značaj u zdravlju i bolesti“.
aktuelnosti
2014
Kalendar kongresa i sastanaka 2014. godina >>>
2014
Najava dešavanja >>>
2014
ASGE AMBASSADOR projekat, 17-19. septembar, VMA Beograd. Mladi klinički ljekari i specijalizanti Odjeljenja gastroenterohepatologije KCCG, pozvani su da aktivno učestvuju u aktivnostima predviđenog programa.
2013
Plaćanje članarine obavezno
2013
Izabran novi UPRAVNI ODBOR UDRUŽENJA >>>
2013
17.septembar 2013.
Postgraduate course EAGEN (European Association for Gastroenterology, Endoscopy and Nutrition) 2013 "How to maintain a healthy stomach" >>>
Prijatelji udruženja:    
AstraZeneca   Takeda   Takeda    
All rights reserved | © copyright 2010 - 2018 | Powered by InfoBit